ёзилган 12:04 11.04.2016
                                        
                                    Стек флй меню
- Муаллиф: Nigora Gulmurodova
- Тайёрлаш вақти: 20 дақ.
- Тоифа: Қуюқ овқатлар
- Таомнинг калориялилиги: 901.5 ккал

- 2016-04-10 12:40:19
- 0
- 3
- 10732
Масаллиқлар
- мол гўшти - 250 гр
- помидор - 3 дона
- булғор қалампир - 1 дона
- пахта ёғи - 20 гр
- сариёғ - 20 гр
- туз - 5 гр
- кўкат - 1 боғ
Тайёрлаш усули
мол гуштнинг ковургасидан олиб мариноват килиб, тайёр булган гуштни сариёгга коплаб печда 180 иссиклида 10 минут пишириб оламиз, кейин тайёр булган масалликни пахта ёги билан ковуриб оламиз.
Изоҳ
- 
                        
- 
                        Nega hamma rasmini o`zini joylayapti holos??? ёзилган 21:50 23.04.2016
- 
                        Ҳурматли фойдаланувчилар! Ушбу сайт 3 тилда юритилади. Шунингдек ушбу таомнинг тайёрланиш жараёни ўзбек(кирилл) кўринишида жойлаштирилган. ёзилган 15:34 02.06.2016







 Ashurova Baxora Muminovna
                                            Ashurova Baxora Muminovna                                             
                                        
Нигора, кўринишидан жуда мазалига ўхшаяпти.
Агар иложи бўлса, тайёрланиш жараёнини тўлиқ қилиб ёзсангиз. Гўштни мариновка қилишда нималардан фойдалангансиз?