Karimova Diyora Baxtiyor qizi
-
Ro’yxatda o’tganlik sanasi: 2015-09-14 11:42:14
Последнее посещение: 2020-06-26 11:09:58
Toifa: Yordamchi
Faollik: Kamgap
Reyting: Harbiy oshpaz
E-mail: Не указан
Mening reseptlarim
- Chak-chak
- Qush tili
- Pashmak
- Qovurma lag'mon
- Multivarkada tayyorlanadigan karamli pirog
- Pishloqli qarsildoq cheburek
- Baliq sho'rva
- Shokoladli pirog
- Rogalik
- Kartoshkali rulet
- Pomidorli оmlet
- Shirin yutangza
- Okroshka
- Jo‘xori sho‘rva
- Tuxumli ismaloq
- Gul karamli sho‘rva
- Tvorogli pechen’ye
- Tuzli pechen’ye
- Bananli rulet
- SHokoladli mazurka
- Margaritka
- «Bahor» kotleti
- Choyli pirog
- Baliq go'shtli kotlet
- Shirqovoq
- "Italyancha" salat
- Tvorogli pirog
- "Qora shahzoda" ruleti
- "Ari ini" to'rti
- Chaxan
- Gulkaramli pizza
- Qovoq dimlama
- Grechka palov
- "Moychechak" shirinligi
- "Barno" salati
- Yangicha vinegret
- Azu
- Chumoli uyasi
- Gampan
- Antiqa baqlajon
- Shoxona taom
- Shokoladli "mazurka"
- Shokoladli glazur
- Nonushta uchun tuxumli o'rama
- Qozonda kabob (shashlik) tayyorlash
- Non tayyorlash
- Murabboli pirog
- Qotgan nonli salat
- Sarimsoqli non
- Sirniki
- Kashfiyot salati
- Meksikancha balish
- Fransuzcha baliq
- Bir zumda
- Qo'ziqorinli balish
- Hamirli dimlama
- Ruletli pissa
- Karamli pirog
- Qizil loviyali salat
- "Sanam"
- Lavashli qalamchalar
- "Aylanay" pirogi
- Murabboli rulet
- Shirin xalqachalar
- «Sentyabr» pirogi
- Lavashli pizza
- Olma qo'shilgan kabob
- "Qora olcha" deserti
- "Marvarid" pirojniysi
- «Snikers» shirinligi
- Banaffi torti
- Tovuqli “Kroket”
- Ananasli va kakosli chizkeyk
- Ananasli Pechenye
- Tvorog va olma qo'shilgan pirog
- Perlovka sho'rva
- Tovuqli pomidor do'lma
- Kroket
- Kara-age
- Ptiche moloko
- Beshbarmoq
- Achchiq sous
- Kunjutli pechene
- Baliqli uch panja
- Go'ja
- Tuxum paf(Egg puff)
- Tunali borek
- Biber do'lması (Bulg'or do'lmasi)
- Karamli do'lma
- Duxovkada kolbasali makaron
- Sabzavotli pyure sho'rva
- Baliqli sho'rva
- Bedana sho'rva
- Rafaello
- Makkajo'xori konservasi
- Mazzali qalampir tuzlamasi
- Baqlajon tuzlamasi
- Shaftoli kompoti
- Bochkada bodring tuzlash
- Tuzlangan pomidor
- Vildo brux
- Proprio bella spagettis
- Qovurdoq
- Qarta
- Kartoshkali rulet
- Shivit oshi
- Sushi guruchi
- Jo’xori torti
- Kаsekuchen – pishloqli pishiriq
- Ratatuy
- Zapekanka
- Spagetti
- To'yimli salat
- Mazali perojki
- G'ilmindi
- Pryanik
- Hamir hasip
- Tuzlangan karam
- Quymoqli somsa
- Tipratikan somsa
- Qiymali baqlajon zapekankasi
- Bankada shashlik tayyorlaymiz
- Kartoshkali qiymali zapekanka
- Tuxumli guruch
- Rafaello(o‘zgacha uslub)
- Tvorogli chig'anoqchalar
- Begodi
- Misrcha makaron
- Borek
- Ismaloqli "kelinchak" borek
- Svetayevskiy
- Kashnichli smuzi
- Sho'rvali gul xonim
- Kividan murabbo
- Yashil yong'oqli murabbo
- Kimchi
- Rakushki pechenesi
- Qo‘ziqorinli salat
- Zarafshon qiyma
- Konus manti
- Loviyali salat
Mening foydali maslahatlarim
- Yuzingiz uchun qanday krem tanlashni bilasizmi?
- Bilib qo'ygan yaxshi
- Kompyuter bilan ishlaganda ko‘zlarni qanday asrash mumkin?
- Shirinliklar bizni yemirmoqda!
- Hayotda muvaffaqiyatga erishay desangiz…
- Uchrashuvlarda o‘zini ahmoqona his etmaslik uchun qo‘llanma
- Terini tez qarishga olib keluvchi mahsulotlar
- Uyqu oldidan...
- Hayotdagi murakkab vaziyatlarda asqotadigan 10 ta qoida
- Parhezsiz parhez tutishning 10 ta usuli
- Parvozingizni yanada qulayroq o'tkazish uchun maslahatlar
- Pichoqlar haqida bilishingiz lozim bo'lgan 13 fakt
- Rezyumedagi keraksiz 20 ta ma'lumot
- Mikroto'lqinli pechda isitish mumkin bo'lmagan 11 narsa
- Ro'zg'or uchun 23 maslahat: Ishoning bu haqida hali o'ylab ko'rmagansiz!
- Go'sht ishlatishda yo'l qo'yiladigan xatolar
- Tonggi lanjlik bilan kurashamiz
- Agarda ovqat achchiq bo'lib qolsa...
- Oshxonada asqotadigan 20 ta oddiy maslahat
- Taomni mazaliroq qilishning 10 ta oddiy usuli
- Qanday qo'lqop tanlaganimiz yaxshi?
- Qanday narsalarni birga yeb bo’lmaydi?
- Qachon uxlagan foydaliroq?
- Pomidor konservalashning 4 xil usuli
- Havoni Tozalovchi Gullar
- Qaysi mahsulotda qancha qand miqdori bor?
- 30 yoshdan oshganlar uchun diyeta
- Ba'zi turdagi baliqlarga o'ziga xos ishlov berish
- Baliqdan tayyorlanadigan taomlarni saqlash qoidalari
- Yormalarni pishirishga tayyorlash
- Mahsulot sifatiga qo'yiladigan talablar
- O'zbek milliy quyuq taomlari sifatiga qo'yiladigan talablar
- Bodringni qish uchun saqlash
- Dunyodagi eng totli tuxumli taomlar
- Nonushta tayyorlashning qiziqarli 12 usuli
- Bir kundan ko’proq vaqt parhezga chidashi qiyin bo’lganlarga juda ajoyib parhez
- Qishki parxez
- Pishirilgan taomlarni mazaliroq qilish uchun sabzavotli g’oyalar
- Foydali va mazali gazzaklar uchun retseplar
- Shokoladxo’rlar uchun dieta
- Taomlarni qanday to’g’ri taqdim etish lozim
- Yurak uchun dieta
- Piyoz – ko’p tomonlama darmon
- Ovqatlarni saqlash yo’llari
- Jangchi dieta orqali tezroq ozing
- Tekis qorin parhezi
- Xomilador ayollar uchun parhez
- Ofis ishchilari uchun diyeta
- Vazn orttirish sirlari
- Makiyaj yordamida yosh ko‘rinishning 5 ta usuli
- Dangasaga tavsiyalar
- Piyoz bo‘laklarini uyning har yeriga qo‘ysangiz nima bo‘lishini bilasizmi?
- Quritilgan arab hurmosining sehri
- 200 kilokaloriya turli yeguliklar misolida
- Kayfiyatga ta’sir qiluvchi oziq-ovqat mahsulotlari
- Pista chaqish zararlimi?
- Vaqtingiz va pulingizni tejang - muzlatib saqlasa bo‘ladigan 15 ta mahsulot
- Tarvuz yordamida teri va sochingizga ko‘rk bag‘ishlang
- Isiriq mo‘jizasi
- Taqinchoq bo‘yga qarab tanlanadimi?
- Semirishga olib keladigan odat va ko‘nikmalar
- Nokning shifobaxshligi
- Karafs (Selderey) qanday xosiyatlarga ega?
- Bo‘yin sohasi va qo‘llardagi ajinlarga qarshi tabiiy vositalar
- Sholg‘omning shifobaxshligi
- An’anaviy o‘zbek sut mahsulotlari - qatiq, chakka va ayron tayyorlash sirlari